Hypotheek aanvragen


Een Hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag.

Bent u op zoek naar meer informatie over hypotheken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt zowel telefonisch als schriftelijk via ons webformulier of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag op weg.

Op uw verzoek plannen we een eerste vrijblijvende afspraak bij u thuis of bij ons (coronaproof) op kantoor, waarbij wij uw wensen en doelstellingen inventariseren. Op basis van uw informatie toetsen wij vervolgens of de gewenste hypotheek haalbaar is voor u, zodat u snel een goede indicatie krijgt of u uw droomhuis kunt kopen. 
Dit verzorgen wij kosteloos voor u.

Mocht u vervolgens besluiten om gebruik te maken van onze diensten, dan begeleiden wij u graag tijdens het hele aanvraagproces inzake het verkrijgen van de hypotheek en vergeten wij ook de bijbehorende nazorg niet.

Gelukkig zijn wij een volledig onafhankelijk advieskantoor en hebben wij de beschikking over een zéér ruim assortiment hypotheken, waardoor wij in staat zijn om maatwerk aan u te leveren.

Eénmaal de hypotheek afgesloten? Ook hierna zijn en blijven wij voor u het aanspreekpunt voor vragen over uw hypotheek.

Belangrijke tip:
Doe aan de verkopend makelaar of aan de verkoper nog geen enkele toezegging, voordat u al uw financiële mogelijkheden kent.
 
Wij maken graag tijd voor u vrij. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina.

Met enthousiaste groet,

John & Marc 
 

Offerte aanvragen